Σχετικα με εμας

Είμαστε ένας σύγχρονος ανακαινισμένος χώρος αισθητικής σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία στο κέντρο της Κέρκυρας. Στον χώρο μας θα βρείτε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου (καθαρισμός, ενυδάτωση, αντί γήρανση,σύσφιξη, λεμφικό ντρεναζ), σώματος (κυτταρίτιδα, αδυνάτισμα, σύσφιξη, ενυδάτωση, μασάζ, αποτριχώσεις) επαγγελματικού μακιγιάζ, τοποθέτηση βλεφαρίδων, θεραπείες ιατρικής αισθητικής.

Η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας σε συνδυασμό με τις γνώσεις μας , τις συνεχείς εκπαιδεύσεις μας, τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα και τον όμορφο χώρο μας, μας βοηθάει να δίνουμε σε εσάς τις συμβουλές, τις επιλογές και τις λύσεις σε ότι χρειάζεστε.
Στόχος μας είναι η εξατομίκευση των σύγχρονων θεραπειών για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης.

 

Ο χώρος μας

Γνωρίστε την Μαρία

Η Μαρία Κυπριώτη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Από το 2003 όπου άρχισε να σπουδάζει ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό προκειμένου να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της. Έχει κάνει πτυχιακή με θέμα την Πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος κάποια κομμάτια της οποίας έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικό αισθητικής. Επίσης έχει παρουσιάσει σεμινάριο με θέμα "Ο ρόλος της περιποίησης στον επαγγελματικό χώρο". Η Μαρία έχει δουλέψει στην Αθήνα σε ένα από τα καλύτερα ινστιτούτα της Ελλάδας αλλά και στην Θεσσαλονίκη και από το 2009 είναι υπεύθυνη στο Gemini Beauty Specialist.